logo
Bon menjar i millor vi
+387648592568
info@elcellerdenmedir.cat
Sant Cugat
Instagram Feed
Search
 

El covid i la restauració a Sant Cugat

El celler d'en Medir / Sant Cugat  / El covid i la restauració a Sant Cugat

El covid i la restauració a Sant Cugat

Degut a l’estat d’alarma, i a les restriccions imposades per l’estat per tal d’aturar l’alt index de contagi registrat a Sant Cugat, s’han imposat restriccions a les reunions socials que afecten directament a la restauració. És per això que aquestes festes haurem de limitar el nostre aforament i els horaris d’atenció.

Control de l’ajuntament

Sant Cugat té un índex de rebrot del 376 molt per sobre de la mitjana catalana. Amb aquests indicadors, l’ajuntament vol fer un esforç per doblegar la corba. Així, després d’unes setmanes d’advertiments, la policíac local començarà a imposar sancions a aquells que no respectin les restriccions. En aquesta línia, es començarà a intensificar la presència policial per tal de fer complir les normes, sobretot a eixos comercials i establiments de restauració.

Restriccions

  • Terrasses: obertes amb el 100%.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament.
  • De 06:00 h a 21:30 h. 2 metres de separació entre taules i 4 persones per taula.
  • Lliurament a domicili fins a les 23:00 h o recollida en el local fins a les 22:00 h.

La restauració no confia en la promesa d’ajuts econòmics

Segons confirma la Generalitat, aquest nou paquet economic de mesures s’acompanya de 40 millions d’Euros en ajuts directes a la restauració i obrir una nova línia d’avals per a la liquiditat. El Govern té la intenció de modificar el codi civil per reduir automàticament els lloguers d’establiments tancats per la pandèmia, dins de la bateria de mesures encaminades a la contenció de la Covid. Encara que després de la experiència dels darrers mesos, els restauradors de la ciutat “no confien gens” a rebre aquests ajuts a temps, ja que

RESTAURACIÓ A SANT CUGAT

Segons confirma la Generalitat, aquest nou paquet economic de mesures s’acompanya de 40 millions d’Euros en ajuts directes a la restauració i obrir una nova línia d’avals per a la liquiditat. El Govern té la intenció de modificar el codi civil per reduir automàticament els lloguers d’establiments tancats per la pandèmia, dins de la bateria de mesures encaminades a la contenció de la Covid. 

Imatge de portada de Gabriella Clare Marino a Unsplash

Sorry, the comment form is closed at this time.