logo
Bon menjar i millor vi
+387648592568
info@elcellerdenmedir.cat
Sant Cugat
Instagram Feed
Search
 

Termes i condicions

El celler d'en Medir / Legal / Termes i condicions

El Celler es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys”

El Celler

Enviaments

Al Celler volem donar el millor servei “delivery” és per això que demanen a la comanda la hora “preferida” d’entrega. El restaurant farà el possible per entregar a l’hora indicada, però per la naturalesa del servei i l’acumulació de comandes a la mateixa hora és possible que no es pugui fer l’entrega a l’hora exacta. L’hora escollida d’entrega no podrà ser inferior a una hora després de realitzar la comanda.

Zones d’enviament

Només podem enviar a domicili a direccions dintre de Sant Cugat del Vallés.

Horaris

Els horaris d’enviament seran:

Divendres19:00-23:00
Dissabte12:00 – 16:00 i 19:00-23:00
Diumenge12:00-16:00

Devolucions i reemborsaments

Els productes del menú no es poden tornar, si no és que hi hagués algun error a la comanda o algun producte s’hagués fet malbé durant el transport.

Telèfon d’atenció al client:645 441 497
Correu electrònic d’atenció al client:info@elcellerdenmedir.cat

El Celler d’en Medir es farà càrrec del cost addicional de l’enviament es cas de error a la comanda o productes en mal estat. El Celler proposarà al client la devolució de l’import de la comanda o la substitució dels productes.

Cancel·lació

Es poden cancel·lar les comandes fins a una hora abans de la entrega. En aquest cas El Celler tornaria l’import de la comanda menys un 10% de despeses de gestió. En cas de cancel·lar la comanda en un temps inferior a una hora de l’hora de la recollida/entrega, el Celler no tornarà l’import de la comanda.